IBZ10G amfim var gitarın ton potunu en ince sese alıp switchle oynadıgımda ( 5 yol switch) 4 ünde cıyaklıyor resmen ıslık calıyor bunun sebebi nedir ? gitardan sogudum resmen.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cızırdama ve Çıyaklama
Collapse
X
-
acemielektrocu isimli üyeden alıntı Mesajı gösterdostum senin sorunun gitardaki single dan ve gain ya da tizlere çok yüklenmenden kaynaklanıyor... single la drive bir arada iken ötmesi normaldir... Ayrıca switchle oynamak da devreyi değiştirdiğinden ötüp dip yapabilir...
Yorum
-
Islık çalarsın ya öyle bi ses.. abartı yani
Ama gitardan da olabilir bu ses. Gitarını mümkünse başka amfilerde de dene.
Yorum
-
dostum belki yok artık diyeceksin ama amfiye fazla yakın duruyor olabilir misin ayrıca "RockWarrior" arkadaşımın dedikleri aklıma şunu da getirdi switchine ya da manyetiklerine giden kablolarda bir kopukluk vs. de böyle uğultuya sebep olabilir...Hiç bir yaptığın çözüm olmazsa gitarı bir lüthiyere götür devresine bir baksın derim...
Yorum
-
Sesi çok açıyorsun ve kablon uzun olmadığı için yakında duruyorsun uzaklaşınca problem kalmaz.Seside fazla açarsan çıkabilir.Kablonun uzunluğu bu yüzden gerekli
Ben de gitarı bir lütiyere göster derim. O kadar ötmesi normal değil çünkü.Son güncelleyen RockWarrior; 17-12-2008, 18:49.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum